Bijeenkomsten

Om de twee maanden is er een bijeenkomst van Yijing-gebruikers in Leusden. Tijdens zo’n bijeenkomst worden er veel ervaringen uitgewisseld, er worden vragen over de Yijing gesteld, en eigen Yijing-sessies worden in de groep gegooid. De sfeer is ongedwongen, en voor alle Yi-zaken is een luisterend oor. De bijeenkomsten worden als inspirerend ervaren, maar zijn ook gewoon gezellig.

De locatie is Landgoed ISVW in Leusden. Lees wat een nieuwe deelnemer zei over een bijeenkomst:

“Ik ben nieuweling op gebied van I Ching en ook in de groep. De bijeenkomst heb ik als zeer aangenaam, relaxed en leerzaam ervaren. De sfeer en de mensen zijn naar mijn smaak zeer I Ching. Ondanks het grote verschil in ervaring met de I Ching had ik als “I Ching baby” het gevoel helemaal in deze goep te passen. We zijn allen lerende, een ieder op zijn manier, op een eigen niveau en weer opnieuw. Door het luisteren naar het uitwisselen van ervaringen van de mensen die zich geruime tijd met de I Ching bezig houden word je in staat gesteld als nieuweling voor jezelf belangrijke vragen te stellen, maar ook inzicht te krijgen in het omgaan met de I Ching. Belangrijk vind ik. Deze I Ching bijeenkomst vind ik als de uitkomst van een raadpleging van de I Ching. Het ligt aan de bezoeker van de bijeenkomst of hij/zij ervan leert, voordeel heeft en er iets mee kan doen. Tot de volgende bijeenkomst.”

Lijkt zo’n bijeenkomst je ook wat? Geef je dan op door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan bericht als er een nieuwe bijeenkomst wordt gepland. In principe kan je hiervoor de laatste zaterdag van elke oneven maand in je agenda noteren, tenzij andere data worden gecommuniceerd. Voor €60,– koop je een strippenkaart voor vijf bijeenkomsten. Je mag zelf bepalen voor welke bijeenkomsten je de strippenkaart gebruikt; in principe blijft deze onbeperkt geldig.

Aanmelden

Je E-mail adres: Je naam:

Reacties zijn gesloten.